A fejléc Szasza munkája! Köszönöm!♥

2012. június 21., csütörtök

Negyedik - Vaditó este 2/2

Sziasztok! 

Hamarabb hoztam az új fejezetet! Jelenleg ez a blog, a fő blog, ahová minnél előbb frisselni szeretnék. És természetesen a Vámpír szívek (Edward/Bella story), ahová hamarosan megy a negyedik fejezet! :D

18-as rész megint! Minő meglepő, igaz?

Jó olvasást!

UI: Remélem ehhez a fejezethez több megjegyzést kapok! :$
 

 /Kristen/

     A harmadik szex után állítottam le Robot, nem akartam, hogy a barátainak feltűnő legyen, az, hogy ilyen sokáig elmaradunk. Így is eléggé rizikós volt. Már az is baj, hogy egyáltalán Ash és Kellan tudnak a dologról... persze, ez azért nem foglalkoztat annyira, mert Ashley a legjobb barátnőm, Kellan pedig Rob egyik legjobb haverja. Bennük megbízóm.

     - Te maradj le, mintha nem is együtt lettünk volna - néztem fel Robra, aki erre csak elfintorodott, majd bólintott. Nem tetszett neki a helyzet, ezzel pedig nem volt egyedül. Szívem szerint már a szállodai szobájában élvezném a társaságát.

     Egyedül indultam el Rob barátai felé, Ő nem tudom, hová ment, egyszerűen eltűnt, miután megkértem, hogy maradjon le. 

     Ashley és Kellan, egymás mellett ültek, körülöttük 4 ismeretlen férfi ült, közülük, az egyik, engem nézett. A szemei szép kávé barnák voltak. Kíváncsian fürkésztek engem, ez pedig zavarba hozott, olyan érzés volt, mintha a tekintetével próbált volna levetkőztetni. Ő másnak tűnt mint a többi pasi, kedves arca volt, ami mindemellett még helyes is volt. A haja fekete volt, akár az éj, össze-vissza állt, négyzet alakú arca körül.

     Két lépéssel később már az asztalnál voltam, így tanulmányozva Őt. Váratlanul, melegen elmosolyodott, ezzel az én arcomra is mosolyt csalva.

     Aztán egy pillanat alatt minden megváltozott, meghallottam magam mögött Rob férfiasan kellemes hangját, egyből megborzongtam. Elég volt érzékelnem a jelenlétét, máris, mindenki más háttérbe szorult. Miért ilyen velem a sors? A világ legnagyobb gecijéhez vonzódom, mi több, furcsa érzéseim vannak a közelében. Nagy nehezen felé fordultam - minden józan gondolatomat el kellett dobnom -, nem változott rajta semmi, öt perccel ezelőtt is pont ilyen tökéletes volt.

     Nagyot kellett nyelnem.

     - Merre voltál Rob?- halottam meg egy ismeretlen férfi hangot,a hang irányába fordultam, az a kedves pasi nézett rá kíváncsian. Ha te azt tudnád, rám se nézni, azokkal a szép kávé barna szemeiddel! - gondoltam magamban. - Esetleg bemutatnál a munkatársaidnak?

   - Csajoztam- válaszolta Rob - erre csak megforgattam a szemem -, majd néhány másodperccel később a másik kérdésre is válaszolt. - Ashleyt és Kellant már gondolom ismeritek. - Bólintott. - Ő itt Kristen Stewart,az egyik legjobb barátom! - Mosolyogva végig mutatott rajtam, majd én lettem figyelme központja. - Kristen, Ő - Itt a kedves srácra mutatott. - Tom, jó haver, jó részeg társ. Eddy, Adam és Eric. - Mutatott a másik háromra.

     - Helloka Kristen - mosolygott rám az Eddy nevű férfi. Sokat ihatott, nagyon meglátszott rajta.

     - Meghívhatlak egy jó kis koktélra? - kérdezte váratlanul Tom, aki egyre vonzóbb lett számomra. A hangja, az arca, a szemei, mind vonzottak. De ez csak egy apró esőcsepp volt, Rob zivatarjához képest.

     Rob váratlanul felnevetett.

     - Te, hallod, Tom... Kristen egyáltalán nem csipi a koktélt, a a tömény piákért van oda, akárcsak én - kezdte magyarázni, amin bólogatnom kellett. - Ha már iszok, akkor üssön, nem?

     - De szívesen megiszok veled, valami más - szakítottam félbe, a még nyers párbeszédet. Jobb nem belemenni néhány dologba. Azt gondoltam Rob jókedve elszállt, de még mindig vigyorgott, úgy látszik, tényleg nem érdekli, pasizom-e vagy se. Ez kicsit rossz érzés volt, de nem mutattam, nem akartam megadni Robertnak ezt az örömöt.

     - Én megyek vissza csajozni - mutatott maga mögé Rob, arra a lányra, aki a piákat szolgálta fel. - Jó segge van, ideje bemelegíteni a kis pajtásom, nemde?

     Ezen mindenki nevetett, csak Ashley és én nem. Valahol belül, éreztem a kint, minden másodpercben, amikor Rob úgy viselkedik, mintha semmi sem lenne köztünk. Persze, tudom, én akarom folyton ezt. De attól még rossz volt, elmondhatatlan fájdalmakat élek át, minden ilyen pillanatban.

     Félve néztem Robre, de Ő szándékosan nem nézett rám, kerülte a pillantásom. Erősen összeszorítottam a szemem, amikor elment a pulthoz. Nem akartam látni, felfogni, érezni... Ő nem az enyém, én pedig, nem vagyok az Övé. Ezért fogok mindent megtenni, hogy ne érezzem magam ilyen szarul. Tomra néztem, és tudtam, nekem is remek éjszakában lesz részem.

     Tom felpattant és mellém ért, körülbelül Robbal volt egy magas. Elvigyorodott, amitől görcsbe állt a gyomrom. Fantasztikus mosolya volt, nagyon tetszett, szinte már imádtam. Elindultunk, mi is a pulthoz, jó messze Robtól álltunk meg, majd kértünk két vodkát gyömbérrel. Jó kezdés lesz... Tudtam, hogy baj, ha vodkát iszok, ezt már éreztem is a negyedik kör után. Az alkohol az agyamra telepedett, kiűzve minden normális gondolatot. Tom szexibbnek tűnt, nem csoda, hogy ráakaszkodva kortyoltam bele az ötödik vodkába, ami már nem kaparta a torkom, meg se éreztem.

     - Amúgy van pasid? - kérdezte Tom, lehelete égette az arcom. Kicsit komás volt, de a mosolyt semmi sem törölhette volna le az arcáról. Nem legesen megráztam a fejem, közben lehajtottam végleg az ötödiket és kértem a hatodikat. Azt is lehajtottam, közben belekortyoltam a gyömbérbe, de nem tetszett már az íze se. Jöhet a hetedik kör! - Akkor nem gáz ha megcsókollak?

     - Már vártam, hogy elő állj ezzel - vigyorogtam szédelegve a piától. Két kezem közé fogtam az arcát, a bőre puha és sima volt, kissé borostás - de ezt alig-alig éreztem a tenyerem alatt. Felé hajoltam és ajkam az övére nyomtam, lágyan, puhán simítva végig az ajkán. Kellemes borzongást éreztem, amikor elnyílt mindkettőnk szája, és befogadtuk egymás nyelvét, amik érzékien találkoztak, majd vad táncba kezdtek. Ez kellett nekem, hogy végre valaki, úgy tartson a kezébe, hogy nem csak megdugni akar, hanem engem megtartani. Tom szándékai komolyak voltak felém, az alkohol csak kellett, hogy kicsit feloldódjunk.

     A csók után minden megváltozott. Az este további részét Tommal töltöttem, hol ittunk, hol csókolóztunk és tapiztuk egymást, már-már olyan intenzíven, hogy egyre jobban vágytam rá. Robot egyszer-kétszer láttam, végig azzal a pultos csajjal volt. Egyszer elcsíptem, amikor csókolóznak, ekkor próbáltam leküzdeni a feltörő hisztit, sikerrel. Tom társasága megnyugtatott. Nagyon is.

     Valamiért megint a WC fölött hajolva találtam magam, éppen sugárban hánytam.Az utolsó bulimon is itt kötöttem ki, aztán Rob mellett egy ágyban ébredtem, életem legfantasztikusabb szexuális élménye után. Reménykedtem benne, hogy erre ma is sor kerül, legalábbis, az egyik énem ebben reménykedett. A másik, még közelebbről megismerte volna Tomot.

     Elvégeztem a hányás utáni teendőimet, majd kiléptem a női WC-ről. Legnagyobb megdöbbenésemre, nem Tom, hanem Rob várt rám, a falnak dőlve, féloldalasan rám mosolyogva. Miért van az, hogy Robban minden jobban tetszik, mint másban? Például Tomban? Remegni kezdtek a lábaim, amikor elindult felém, és megállt, előttem egy méterre.

     - Hol van Tom? - kérdeztem hangosan, próbáltam túl ordibálni a zenét.

     - Elmentek Mayával, neked hozni gyógyszert és valami harapni valót - mormogta. Szóval Mayának hívják a csajt. Nem érdekelt különösebben, hogy jelen pillanatban Tommal volt, a lényeg, hogy Robtól távol legyen. - Mielőtt eljöttem volna, én is gyógyszerekkel indítottam, elég szarul voltam. De te már jobban vagy, nem? Kihánytad magad? - Aggodalmasnak tűnt, látszott rajta, hogy komolyan érdeklődik az állapotom iránt.

     - Kicsivel igen - ismerem el, szelíden rá mosolyogva.

     - Azt hiszem féltékeny vagyok - vallotta be szem lesütve. Mielőtt megszólalhattam volna a hirtelen döbbenet után, folytatta. - Vagyis nem tudom. Örülök, hogy így egymásra találtatok Tommal, vagyis azt hiszem. De amikor hozzád ér, megcsókol, rád néz, a szemeidbe, amik olyankor csillognak, sokszor úgy érzem, lennék a helyében. Birtokolnálak, de nem tudlak. Nem vagy az enyém, legalábbis érzelmileg nem, és nem is leszel.

     Mély csönd telepedett közénk.

     - Erre nem tudok mit mondani - nyögtem végül. Döbbenten hallgattam tovább. Biztos voltam benne, hogy Rob, erre holnap már nem fog emlékezni. Az alkohol őszinteségre csábít.

     - Nem is kell rá mondanod semmit, baby - sóhajtotta végül. - Tom szerencsés... te pedig legyél boldog vele, de részben velem is. - Tekintete kérlelő volt. Válaszolni még mindig képtelen lettem volna. Közelebb araszoltam hozzá, testünk egymáshoz préselődött. Kezemmel végig simítottam az arcán, már eléggé borostás volt, de én így szerettem. Így volt tökéletes, a többi apró hibáival együtt. Gyengéden szájon csókoltam, hosszú ideig ott tartottam ajkam az Övén, majd homlokom az Ővének támasztottam.

      - Köszönöm - suttogtam halkan. Nem azt köszöntem meg, hogy elfogadta a kialakuló kapcsolatom Tommal - az mellékes volt. Hanem, hogy őszinte volt velem.

     - Amint visszatértek a kajával és a gyógyszerrel Tomék, én lelépek. Ha gondolod és még áll az éjszaka, fél óra múlva te is indulj el, utánam.

     Mindennél jobban akartam, rá is bólintottam.

     Leültünk egy asztalhoz, szorosan össze préselődve, tetszett a közelsége. Azért nem löktem most el magamtól, mert gyenge vagyok, hozzá, hogy újra és újra azt mondjam neki: Tartsd be a szabályokat! Nemsokkal később megérkeztem Tomék, és ahogy mondta, Rob egyből elköszönt tőlünk. Ekkor derült ki, hogy Rob haverjai már rég haza szállingóztak, Kellan és Ashley is, ugyanis, azok ketten megint összevesztek.

     Rob mosolyogva köszönt el tőlem. A következő fél óra pedig kíméletlen lassúsággal telt. Tom társaságát még mindig élveztem, amikor megcsókolt, vissza csókoltam. De mindennél jobban vágytam már a szállodai szobába, ahol Rob, minden bizonnyal már várt.

/Robert/

     Kíméletlen napon vagyok túl. Nem csak a fej fájás nehezítette meg az  életem, a féltékenység, az alkohol... minden.

     Tényleg örültem a kialakuló kapcsolatnak, amibe Tom és Kristen bonyolódott, de valahol belül a gyomrom görcsbe szorult, ha jobban belegondoltam.
 
     Amikor Kristen belépett a szállodai ajtón, nem az volt az első, hogy rávetettem magam. Furcsa kényszert éreztem arra, hogy hozzá siessek, és a karjaimba zárjam, védelmezően, birtoklóan. A teste késséggel simult a testemhez, valami belső dolgot megindítva bennem, ami a szívemet találta el. Ezután nem érzékeltem a külvilágot, csak Kristen számított. Minden más jelentéktelenné vált.

     Két kezem közé fogtam az arcát, majd gyengéden megcsókoltam, édesen becézgettem a felső, majd alsó ajkát. Kris erősen kapaszkodott a pólómba, s próbált közelebb húzni magához. Ajkai elnyíltak, halk sóhajt hagyva maguk után… ekkor vetettem magam intenzíven az ajkaira, mégis gyengéd maradtam. Sosem éreztem még ekkora vágyat, természetes volt, hogy nehezen bírók a véremmel, most mégis megpróbáltam lassú és érzéki lenni, hogy ne csak én, de Kristen is nagyon élvezze.

     Lehámoztam róla a felsőjét, közben végig a kék szemekbe néztem. Sosem láttam ennél szebb szemeket… ahogy ragyogtak… ahogy perzselték a szemeim, megértettem… Kristent mindig is egy buta kislánynak tartottam, aki csak iszik és iszik, de közben, Ő egy érett, kedves, néha flegma, de értelmes nő, aki arra vár, hogy valaki szeresse. Csakhogy ez a személy nem lehetek én… ennyi évi barátság után, hogy is tekinthetném igazi nőnek? Erre Tom a legmegfelelőbb ember. És ha Kris boldog, ez nekem tökéletesen megfelel. Nekem csak az kell, hogy részben az enyém legyen.

     Kibújtam a felsőmből, majd ledobtam a földre, Kristen felsője mellé. Végig simítottam, Kris fedetlen testén, ugyanis fél után a melltartó is elkerült róla. Két kezembe fogtam a mellét, majd lágyan masszírozni kezdtem, a bimbók azonnal megkeményedtek, elég volt megérintenem őket. Lehelet finomat a számba vettem az egyik mellét, majd érzékien nyalogatni kezdtem.

     Hangos nyögés szakadt fel belőle.

      A férfiasságom mozgolódni kezdett, pont úgy, mint a bárban, miközben Kristent néztem.

     Megemeltem Krist a hátsójánál fogva, majd arra kényszerítettem, hogy lábai a derekam köré csavarodjanak. Keményen hozzá préseltem rakoncátlan kincsemet, jelezve, mennyire kívánom.

     - Éhesnek tűntsz - kacagta boldogan, ezzel megmelengetve a szívem.

     - Pontosan, baby. Rád éhezem!

     Elindultam a hálószoba felé, kezemben Kris-el. Végig fektettem az ágyon, majd lehámoztam róla a megmaradt ruha darabokat, meg se álltam, míg meztelen nem lett. Magamon is végre hajtottam a műveletet, majd felkúsztam a testén. Fel érve újra megcsókoltam, sokkal szenvedélyesebben és érzékibben mint valaha. Közben szétveszítettem a combját és belehatoltam, mélyen, és lassan. A művelet közben elszakadtam ajkaitól és mélyen a szemébe néztem.

     Egyszerre nyögtünk fel.

     Az egyre szétfeszítő forróság, őrjítő volt. Nem láttam már tisztán, a világ pedig összefolyt körülöttem. Csak Kris jelenlétével voltam tisztában, csak Őt éreztem, a belém csimpaszkodó ujjai erős szorítását, vágy fűtötte testét, ahogy az enyémhez préselődik. Imádtam vele ezt a percet, a vágy túl lépése megtörtént, ez az érzés azonban megnevezhetetlen, előttünk még senki sem érezhette, soha.

     Mozogni kezdtem benne, már magam se tudom, lassan-e vagy gyorsan... csak szárnyalni akartam, nem figyeltem már a részletekre, de úgy tűnt Kristen se. Ő is velem volt, testen kívüli állapotban voltunk és halmoztuk az elvezetett.

     A gyönyör nem ért váratlanul, mélységes boldogsággal engedtem, hogy elrepítsen... olyan messze, hogy senki se zavarhasson, csak Kristen volt velem, de ezt egy cseppet sem bántam, pont ezért élveztem annyira.

A bejegyzést írta, Blair Light.

6 megjegyzés:

 1. Szia!

  Nagyon örülök neki hogy folytatod a történetet. Nagyon jó lett a feji.
  Várom a folytatást, mi fog itt még történni Rob - Kris - Tom háromszögben.

  Részvétem az apukád miatt.

  Nóci

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Teljesen megleptél ezzel a fejezettel, hiszen nem vártam ilyen hamar a folytatást, de ennek nagyon is örülök. Annyira tetszett ez a rész, mert végre belátást nyerhettünk Rob lelkébe, hogy mégis mit érezhet, s kicsit meg is sajnáltam. Nem tudom, hogy miért érzek így, de olyan aranyos volt az, amit a Wc előtt mondott. Kicsit összefacsarodott a szívem, s olyan sok kérdés fogalmazódott meg bennem, amire talán Rob sem tudna nekem választ adni, olyan kis elveszett, s az érzelmei olyan kuszák. Azonban nagyon értékelem benne, hogy végre őszinte volt, de mégis mi akadályozza meg abban, hogy szeresse Krist, s nem hiszen azt el neki, hogy azért nem tudja szeretni, mert már régóta barátok, s az ő szemében mindig is egy kis lány marad. "ennyi évi barátság után, hogy is tekinthetném igazi nőnek?" nekem ez a rész kicsit furcsa volt, vagyis Rob a szexen kívül, nem tud Krisre úgy tekinteni, mint egy igazi nőre/barátnőre/ szerelmére?
  Ezek után még jobban várom a folytatást, hiszen érdekel, hogy mi fog még kialakulni Tom és Kris között, áhhh imádom :)

  VálaszTörlés
 3. Ez a komihatár most komoly?? Miért nem azért írsz mert szereted, ha jól írsz, megjönnek a komik is...

  VálaszTörlés
 4. Szia!

  Ma találtam rá a blogodra, és a prológus elolvasása után kíváncsian olvastam tovább a történeted.

  Húúúha... izgalomban egyik fejezetben sincs hiány, imádom ahogy mindig izgatottan olvasom el a megírt részeket, számítva arra hogy ismét nem fog elkalandozni a figyelmem, Robsten-ékről. :)
  Látszik hogy kedvelik egymást, és elvannak bűvölve a másik kisugárzásától, mégis félnek igazán szerelembe esni, és ezért (is) gondolják hogy a másikuk túl éretlen, vagy nem képes a monogámiára.

  Tom felbukkanása, ha még most nem is annyira később biztosan még inkább megkuszálja az életüket, nem beszélve Rob féltékenységéről... :D

  Remélem minél hamarabb összegyűlik a 10 komi, mert mind a 10-et megérdemled!!

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Nagyon tetszett ez a rész is és kíváncsian várom a folytatást!!!
  Puszi
  Zsófi

  U.i: Ha lehetne egy megjegyzésem ez a komihatárt szerintem nem most kellett volna mivel még csak most kezdted el folytatni és szerintem igazságtalan ilyet kérni mikor te mindig eltűnsz még ha meg is volt rá az indokod.

  VálaszTörlés
 6. Sziiia!
  Nagyon tetszett ez a fejezet is úgy mint a többi! :D Örülök neki,hogy Rob is kezd vmit érezni Kris iránt!Várom már a folyatást!Siess vele! ;P
  Puszi Kate *-*

  VálaszTörlés